Neem contact op

Laat ook uw bedrijf bloeien en kies voor de kwaliteit van TSD. 

TSD is totaalleverancier van ICT-oplossingen in de groene sector. Al jarenlang bedient TSD de markt als dienstverlener en leverancier van software en hardware voor de hovenier en groenvoorziener. 

Software voor de groene professional

Met de sensationele designsoftware, 3DTUIN Designer, kunnen buitenontwerpen op ieder niveau worden gerealiseerd. Van een kleine tuin tot een compleet centrumontwerp. Met deze software is het mogelijk om een ontwerp echt te beleven, nog voordat de eerste steen wordt aangeschaft.

De software DATAflor BUSINESS ondersteunt administratieve bedrijfsprocessen. Met DATAflor BUSINESS wordt de aansturing van projecten goed controleerbaar, zorgt voor meer efficiëntie en levert daarmee tijdwinst op. Goede software is inmiddels voor iedere groene professional onmisbaar.

Kennispartner
Door het jarenlang leveren van innovatieve en krachtige software aan de groene sector heeft TSD IT in de afgelopen 35 jaar veel branchekennis opgedaan. Dit, goede banden met brancheorganisaties én de groene achtergrond van een groot aantal van de medewerkers, maken TSD IT tot een onderscheidende ICT-dienstverlener voor de hovenier en groenvoorzieners. Administratieve processen & ICT, systeembeheer en opleiding: TSD IT is kennispartner voor klanten.

 

    Ik heb kennis genomen van de Privacy verklaring